top of page

WIE IS BAKE TO TAKE

''Bake it, till you make it''

Untitled

Mijn naam is Lieke Kipping en ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Tilburg.


Ik heb altijd al een passie gehad voor het bakken van zoete lekkernijen en vanwege mijn werk in de horeca kwam ik door de corona maatregelen in oktober voor de tweede keer thuis te zitten.


Aangezien ik toen zeeën van tijd had ben ik mezelf hier meer in gaan verdiepen.

Mijn vriend en ik vullen elkaar hierin goed aan. Hij houdt ervan te koken en ik kan er dan een mooi passend dessert bij maken.


Toen december begon en de kerstgedachte in mijn hoofd kwam, leek het me leuk om kerstkoekjes te gaan maken. Er kwamen een hoop vragen binnen van vrienden en familie of ik deze kerstkoekjes ook voor hen kon maken.


De aanvragen om koekjes bleven binnenkomen en de meest leuke en gekke ideeën moesten ontworpen en gebakken worden. Hieruit is mijn bedrijfje Bake to Take ontstaan. Om alle leuke en gekke baksels te delen met iedereen heb ik een Instagram-pagina gemaakt.


Samen met een vriendin, Sierra Looijkens, en haar 3D printer had ik de mogelijkheid om vanaf begin af aan mijn eigen koekvormpjes te ontwerpen.

Ondertussen heb ik als verjaardagscadeau een eigen 3D printer gekregen van mijn lieve vrienden en vriend.


Tussen al het koekjes bakken door kan ik al mijn creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe koekvormpjes of thema’s. Ik vind het echt geweldig om hiermee bezig te zijn en de leuke reacties die mensen op de baksels geven, maken het dan ook zeker de moeite waard!

Wie is bake to take: Over ons
bottom of page